Home » Novosti » Je li ovo novi Audi A4?
Je li ovo novi Audi A4?

Je li ovo novi Audi A4?

Internetom su počele kružiti fotografije, navodno, pojedinih dijelova vanjštine i interijera nove generacije Audi-evog modela A4.

Za sada dakako nema službenih potvrda, no ako se tvrdnje raznih izvora koji su prenijeli fotografije s kineskog portala Autohome.com.cn, koji ih je prvi objavio, čini se kako će novi A4 zadržati prepoznatljivu, no ponešto dorađenu masku, a kroz nešto veće izmjene će proći prednja svjetla.

a42

Dakako, slike su slabije kvalitete, ali možemo vidjeti gotovo cjelokupnu prednju armaturu na kojoj nedostaje samo upravljač te donji dio središnjeg stupa na kojemu se nalazi ručica mjenjača te prekidači infotainment sustava.

a43

Podsjetimo, očekuje se kako će Audi službeno ovaj novitet predstaviti krajem ljeta, dok bi službena premijera trebala biti održana na ovogodišnjem frankfurtskom auto salonu.

Za sada znamo kako će se ovaj model temeljiti na novoj MLB platofrmi te kako će biti barem stotinjak kilograma lakši od svog prethodnika. Pokretat će ga više benzinskih i dieselskih turbo motora, a kupcima će biti ponuđene hibridne te vjerojatno i električna izvedba.

 

 

Izvor: http://www.autonet.hr/je-li-ovo-novi-audi-a4

Internetom su počele kružiti fotografije, navodno, pojedinih dijelova vanjštine i interijera nove generacije Audi-evog modela A4. Za sada dakako nema službenih potvrda, no ako se tvrdnje raznih izvora koji su prenijeli fotografije s kineskog portala Autohome.com.cn, koji ih je prvi objavio, čini se kako će novi A4 zadržati prepoznatljivu, no ponešto dorađenu masku, a kroz nešto veće izmjene će proći prednja svjetla. Dakako, slike su slabije kvalitete, ali možemo vidjeti gotovo cjelokupnu prednju armaturu na kojoj nedostaje samo upravljač te donji dio središnjeg stupa na kojemu se nalazi ručica mjenjača te prekidači infotainment sustava. Podsjetimo, očekuje se kako će Audi službeno…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

One comment

Leave a Reply

matcha green tea powder amazon