Home » Novosti » Audi RS7 – bez vozača obišao krug u Hockenheimu za 2 minute!
Audi RS7 – bez vozača obišao krug u Hockenheimu za 2 minute!

Audi RS7 – bez vozača obišao krug u Hockenheimu za 2 minute!

Video koji ćete vidjeti u nastavku pokazat će nešto nevjerojatno – Audi RS 7 koji vozi sam bez vozača i obilazi trkaći krug u Hockenheim Ringu u velikoj brzini. Može li još bolje?

Može. Ono što je u tijeku je samo testiranje koje je pokazalo odlične rezultate, a konačni cilj je s Audi RS 7 sportskim automobilom obići krug u punoj trkaćoj brzini. A kako to mislimo bez vozača? Radi se o novom kompanijinom Piloted Driving sustavu za autonomnu (samostalnu) vožnju, koja zvuči kao naučna fantastika, ali zaista omogućuje automobilu vožnju bez vozača.

U samom testiranju postigli su maksimalnu brzinu od 240 km/h, te je krug obišao za nešto više od 2 minute.

Sami pogledajte video kako se pripremaju za ovaj neobičan podvig, a ono pravo tek slijedi…

 

Izvor: http://www.automanija.com/audi-rs-7-bez-vozaca-obisao-krug-u-hockenheimu-za-2-minute/

Video koji ćete vidjeti u nastavku pokazat će nešto nevjerojatno – Audi RS 7 koji vozi sam bez vozača i obilazi trkaći krug u Hockenheim Ringu u velikoj brzini. Može li još bolje? Može. Ono što je u tijeku je samo testiranje koje je pokazalo odlične rezultate, a konačni cilj je s Audi RS 7 sportskim automobilom obići krug u punoj trkaćoj brzini. A kako to mislimo bez vozača? Radi se o novom kompanijinom Piloted Driving sustavu za autonomnu (samostalnu) vožnju, koja zvuči kao naučna fantastika, ali zaista omogućuje automobilu vožnju bez vozača. U samom testiranju postigli su maksimalnu brzinu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

Leave a Reply

matcha green tea powder amazon