Home » Novosti » Audi radi na novom gradskom automobilu
Audi radi na novom gradskom automobilu

Audi radi na novom gradskom automobilu

U gami će se smjestiti ispod modela A1, a predstavljen će biti 2019.

Društvo iz Ingolstadta za 2019. priprema novi model . Riječ je o gradskom automobilu, koji bi se u postojećoj gami trebao smjestiti ispod A1. Novi model zamišljen je kao svojevrsni nasljednik A2 te se očekuje da će biti kraći od četiri metra. U ponudi će biti s trima i peterim vratima. Koristit će modificiranu platformu na kojoj se voze VW up!, Seat Mii i Škoda Citigo.

Audi će osim standardnog ponuditi i električnu izvedbu modela. Početna cijena automobila bit će oko 20.000 eura, dok će za električnu verziju trebati platiti 33.000 eura.

 

Izvor: http://www.autoportal.hr/clanak/audi_radi_na_novom_gradskom_automobilu

U gami će se smjestiti ispod modela A1, a predstavljen će biti 2019. Društvo iz Ingolstadta za 2019. priprema novi model . Riječ je o gradskom automobilu, koji bi se u postojećoj gami trebao smjestiti ispod A1. Novi model zamišljen je kao svojevrsni nasljednik A2 te se očekuje da će biti kraći od četiri metra. U ponudi će biti s trima i peterim vratima. Koristit će modificiranu platformu na kojoj se voze VW up!, Seat Mii i Škoda Citigo. Audi će osim standardnog ponuditi i električnu izvedbu modela. Početna cijena automobila bit će oko 20.000 eura, dok će za električnu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

Leave a Reply