Home » Novosti » Audi predstavio Q7 e-tron
Audi predstavio Q7 e-tron

Audi predstavio Q7 e-tron

Ako se ne možete odlučiti između luksuznog hibrida i diesela Audi bi vam mogao ponuditi rješenje sa svojim novim e-tron modelom, odnosno Q7 e-tron. Riječ je dakle o audijevom prvom plug-in hibridnom TDI modelu koji se dakako temelji na nedavno predstavljenoj drugoj generaciji luksuznog SUV-a Q7.

gallery_view (1)
Vizualno, hibridna će se izvedba razlikovati nešto drugačijom maskom motora, drugačijim usisnicima zraka, novim stražnjim difuzorom i novim 19-colnim naplatcima. Pored toga ovaj je automobil više manje identičan konvencionalno motoriziranoj izvedbi, a isto vrijedi i za njegov interijer.

gallery_view (2)
Ovaj automobil pokreće kombinacija 3,0-litrenog V6 turbodieselskog motora snage 258 KS te električnog motora snage 94 kW, odnosno 128 KS i najvećeg okretnog momenta od 350 Nm koji je integriran u 8-stupanjski tiptronic automatski mjenjač.

gallery_view (3)

Kombinirana snaga ovog pogonskog sklopa iznosi 275 kW, odnosno 373 KS, a najveći okretni moment 700 Nm što je dovoljno da Q7 e-tron ubrza do 100 km/h za 6 sekundi i dosegne najveću brzinu od 225 km/h. Prosječna mu potrošnja iznosi 1,7 l/100 km, a emisija ugljičnog dioksida manje od 50 g/km. No, dakako ovdje u obzir treba uzeti električnu autonomiju od 56 km. Inače, za punjenje njegovih litij-ionskih baterija je potrebno oko dva i pol sata.

gallery_view (4)
Prodaja ovog automobila počinje kreće uskoro, a cijene će biti poznata bliže datumu lansiranja.

gallery_view (5)

 

 

Izvor: http://www.autonet.hr/audi-predstavio-q7-e-tron

Ako se ne možete odlučiti između luksuznog hibrida i diesela Audi bi vam mogao ponuditi rješenje sa svojim novim e-tron modelom, odnosno Q7 e-tron. Riječ je dakle o audijevom prvom plug-in hibridnom TDI modelu koji se dakako temelji na nedavno predstavljenoj drugoj generaciji luksuznog SUV-a Q7. Vizualno, hibridna će se izvedba razlikovati nešto drugačijom maskom motora, drugačijim usisnicima zraka, novim stražnjim difuzorom i novim 19-colnim naplatcima. Pored toga ovaj je automobil više manje identičan konvencionalno motoriziranoj izvedbi, a isto vrijedi i za njegov interijer. Ovaj automobil pokreće kombinacija 3,0-litrenog V6 turbodieselskog motora snage 258 KS te električnog motora snage 94…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

Leave a Reply

matcha green tea powder amazon