Home » Naslovnica » Audi pokreće proizvodnju automobila u Brazilu 2015. godine
Audi pokreće proizvodnju automobila u Brazilu 2015. godine

Audi pokreće proizvodnju automobila u Brazilu 2015. godine

Njemački proizvođač luksuznih automobila Audi, koji posluje u okviru Volkswagen grupe, priopćio je danas da će početi s proizvodnjom automobila u Brazilu od 2015. godine, piše capital.ba.

Ova kompanija će investirati oko 150 milijuna eura kako bi se pripremila za proizvodnju modela „audi Q3″ i „A3 sedana“ u tvornici u gradu Sao Jose dos Pinhais, u brazilskoj saveznoj državi Parana, prenosi France presse.

„Pomoću proizvodnje u Brazilu, stvorit ćemo osnovu za dodatni rast u toj regiji“, izjavio je izvršni direktor Audija, Rupert Stadler, i dodao da kompanija planira udvostručiti distributivnu mrežu u toj zemlji do kraja ovog desetljeća.

„S današnjom odlukom u vezi Brazila, idealno smo pozicionirani u svim zemljama BRIKS-a“, izjavio je Stadler, misleći na zemlje u razvoju poput Brazila, Rusije, Indije, Kine i Južnoafričke Republike.

Audi je, također, priopćio da će do kraja ove godine otvoriti drugu tvornicu u Kini, kao i da će do 2016. izgraditi tvornicu u Meksiku.

 

Izvor: http://www.business.hr/kompanije/audi-pokrece-proizvodnju-automobila-u-brazilu

Njemački proizvođač luksuznih automobila Audi, koji posluje u okviru Volkswagen grupe, priopćio je danas da će početi s proizvodnjom automobila u Brazilu od 2015. godine, piše capital.ba. Ova kompanija će investirati oko 150 milijuna eura kako bi se pripremila za proizvodnju modela „audi Q3″ i „A3 sedana“ u tvornici u gradu Sao Jose dos Pinhais, u brazilskoj saveznoj državi Parana, prenosi France presse. „Pomoću proizvodnje u Brazilu, stvorit ćemo osnovu za dodatni rast u toj regiji“, izjavio je izvršni direktor Audija, Rupert Stadler, i dodao da kompanija planira udvostručiti distributivnu mrežu u toj zemlji do kraja ovog desetljeća. „S današnjom…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

Leave a Reply

matcha green tea powder amazon