Home » Novosti » Audi A4 Allroad Quattro
Audi A4 Allroad Quattro

Audi A4 Allroad Quattro

U ponudi će biti pet dizelskih motora i jedan benzinski.

7

Nakon što je Audi predstavio nove A4 limuzinu i A4 Avant, red je došao i na izvedbu s kojom se može bezbrižno skrenuti s asfalta. Njemački premium brend u Detroitu je pokazao A4 Allroad Quattro druge generacije. Recept je isti kao i kod ostalih Allroad izvedbi, ovjes je viši za 3,4 cm te je u standardnoj opremi pogon na sva četiri kotača.

2

Kupcima će biti ponuđeno pet dizelskih motora i jedan benzinski. Raspon snage je od 150 KS do 272 KS, ili 27 KS više nego u prethodnom modelu. Agregati su upareni ili sa šeststupanjskim ručnim mjenjačem, novim sedamstupanjskim S tronicom ili redizajniranim osamstupanjskim tiptronicom.

4

6

Druga generacija A4 Allroad Quattra u europske salone stiže na ljeto, a početna će mu cijena biti 44.750 eura.

5 3

 

Izvor: http://www.autoportal.hr/clanak/audi_a4_allroad_quattro

U ponudi će biti pet dizelskih motora i jedan benzinski. Nakon što je Audi predstavio nove A4 limuzinu i A4 Avant, red je došao i na izvedbu s kojom se može bezbrižno skrenuti s asfalta. Njemački premium brend u Detroitu je pokazao A4 Allroad Quattro druge generacije. Recept je isti kao i kod ostalih Allroad izvedbi, ovjes je viši za 3,4 cm te je u standardnoj opremi pogon na sva četiri kotača. Kupcima će biti ponuđeno pet dizelskih motora i jedan benzinski. Raspon snage je od 150 KS do 272 KS, ili 27 KS više nego u prethodnom modelu. Agregati…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

Leave a Reply